Om Selvskapt

Vi har utviklet Selvskapt sitt Suksess System og LivsDesign program i over 5 år.
Her får du vite: hvem vi hjelper, hva vi gjør, vår filosofi, vår historie og om oss.

Hvem vi hjelper

Vi hjelper de som ønsker å forbedre seg selv og sin livsstil. Få bedre helse og komme i bedre form. (Enkelt sagt de som vil komme seg videre i livet).

Vi jobber kun med de som er villige til gjøre en forandring. Det er kun de som er villige til å gjøre andre ting, som vil kunne få andre resutater i livet.

Hva vi gjør

Vi leverer kunnskapen, miljøet og rutinene du trenger på et sted. Ved å engasjere deg som Selvskapt medlem eller kun bruke LivsDesign programmet, så har du det du trenger for å gjøre varige positive forandringer.

Vi jobber med en helhet, som er mentalitet, helse og kropp. Dette er de tre områdene vi fokuserer på. 
Vi hjelper deg først og fremst med å forbedre det mentale, dine tanker!

Vår filosofi

For at du skal ha det livet du virkelig ønsker, føle mening og lidenskap, så følger vi noen viktige kjerne prinsipper.
  • Resultat - Kunde resultat er det viktigste
  • Mestre - Mestre det steget du er på før du går til det neste
  • Forenkle - Gjør mer bedre med mindre
  • Disiplin - Frihet kommer fra disiplin
  • Kvalitet - Gjør det bra en gang
  • Lykke - Viktigste er å føle seg bra

Vår historie

Del 1. LivsDesign programmet
Alt startet med at Eirik ikke var fornøyd med livet. Han hadde blitt mobbet i mange år, som gjorde han til en mer usikker person. Han la også merke til at folk flest ikke drev med det de likte. De dro på jobber de ikke ville ha, var i forhold de ikke trivdes i og hadde da som oftest et negativt syn på livet.

Eirik ville ikke fortsette å være denne usikre personen og leve et liv han ikke ville være fornøyd med.

Dette gjorde at han startet utviklingen av LivsDesign programmet i 2017. Alt startet med hans egen utvikling og han kom fort frem til at han vil gjøre dette tilgjengelig for alle andre også.

Etter 6-8 mnd med utvikling ble programmet solgt til den første personen og programmet var ikke ferdig engang. Programmet har nå blitt videre utviklet og oppdatert i over 5 år og testet ut på mange flere.

Del 2. Selvskapt AS
I 2019 startet Selvskapt og det ble med noen samarbeidspartnere. Det tok ikke lang tid før LivsDesign programmet ble en del av Selvskapt og Selvskapt videre utviklet seg med flere medlemskap og kurs. Vi i Selvskapt har alltid lett etter det rette systemet og oppsettet.

Eirik som er grunnleggeren har drevet, bygget og utviklet selvskapt, som han selv tror er best. Med innspill, støtte og innsats fra alle som har deltatt, har dette vært en ekstremt kunnskapsrik reise, som har vært helt nødvendig for utviklingen av Selvskapt og Eirik.

Man trenger å oppleve mange forskjellige ting for å være sikker på hva man vil ha. 

Del 3. Selvskapt gruppen
Eirik har engasjert mange til å være med i Selvskapt og samarbeide med Selvskapt. Dette vil Selvskapt medlemmer dra stor nytte av siden nettverket til Selvskapt har vokst betydelig over årene og vil fortsette å vokse fortere. 

Del 4. Den store drømmen
Eirik sin store drøm gjennom Selvskapt har vært og vil alltid være et Fellesskapt senter. Et sted for mennesker å være frie, teste ut nye ting, jobbe med forretning, utvikle seg selv, møte nye mennesker, trene, spise sunt, bygge ting og mye, mye mer!

Del 5. Forenkle og kunde resultat
Nå fokuserer vi i Selvskapt på å forenkle systemet og gi de beste kunde resultatene vi kan gi. Selvskapt har vært i en oppbygningsfase over mange år og nå er det snakk om hva kunden egentlig trenger og vår metode for å levere verdien best mulig. 

Om oss

Eirik Trampe-Kindt

Eirik er grunnleggeren og idé-haver av Selvskapt systemet og LivsDesign programmet.
Han jobber med kursutvikling, foredrag, mastermind og innsamlingen av kunnskapen for å utvikle seg selv.
Han jobber også mye med det tekniske, som nettsider, integrasjoner, automatisjoner og lignende.

Geir Morten Vangen

Jobber med betalt og organisk markedsføring, google søke optimalisering, tekst og integrasjoner. Geir Morten har tidligere jobbet blant annet innen butikk og salg, lager/pakking og forsendelse og som maskinfører. Han er i dag på sin egen reise og jobber med sine livsstil endringer. Han er opptatt av å lære seg nye ting han kan bruke videre i livet som trening, digital markedsføring og investering. 

Kontakt oss

Den beste måten å kontakte oss er via e-post: post@selvskapt.no

Du kan følge Eirik Trampe-Kindt på YouTube her.

Du kan melde deg på vårt nyhetbrev for å få verdi full kunnskap og innsikt.