LivsDesign Programmet

Design deg selv gjennom LivsDesign programmet.

Alt innen selvutvikling og coaching på et sted, som er organisert og prioritert på den best mulige måten til at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil på den korteste, letteste og beste måten mulig for deg.

LivsDesign programmet har blitt utviklet over mange år og testet ut, så det er bevist til å virke.
Eirik Trampe-Kindt startet å utvikle LivsDesign og seg selv som coach med tanke på at det er alt for mange i dag som gjør noe de ikke er glad i.

LivsDesign er her for at du skal kunne ha, være og gjøre hva som helst og alt du vil gjennom selvutvikling og coaching.

Hva er dine drømmer og visjoner?

Hva vil du ha, være eller gjøre?

Ta det neste steget nå og se om dette er noe for deg.

Bli Selvskapt med ditt eget LivsDesign.

Hvem er dette for?

LivsDesign programmet er for deg om du ønsker å forbedre deg selv og din livsstil. Ha all kunnskapen du trenger på et sted organisert og prioritert beste måten mulig for deg. 

Om dette er deg, har du kanskje utfordringer med:
 - Oppnå positive og varige endringer på egen hånd.
 - Klare å fokusere på det du vil utvikle, ved å håndtere distraksjoner rundt deg.
 - Motivasjon, engasjement og mening med det du skal gjøre.
 - Bygge deg opp en drøm og en visjon du følger over lenger tid.

Hvordan virker det?

Med LivsDesign programmet får du:

Alle nivåer inneholder lydfiler, med tester, arbeidsoppgaver, video forklaring og avslutningsspørsmål med motivasjon.
LivsDesign er et nettbasert kurs, som gjør at du kan jobbe med din utvikling når du selv ønsker.

Nivå 1 - Grunnleggende fundament
Alt starter med å bygge en solid grunnstruktur for din utvikling. Alltid ha noe å komme tilbake til. Ditt fundament vil tilsvare hvor lang, fort og størig du vil komme deg til din ønskede livsstil.

Nivå 2 - LivsDesign mappen
LivsDesign mappen er hvor du bygger opp din karakter og tydeligere definering av drømmen/visjonen du vil oppnå.

Nivå 3 - Føle seg bra og bedre
Lær deg viktigheten av å føle deg bra og bedre og hvordan føle seg bra og bedre hele tiden. 

Nivå 4 - Rammeverk og struktur
Det er helt nødvendig å ha et rammeverk og en struktur på hvordan du jobber med deg selv og dine prosjekter. Disiplin skaper frihet og struktur, orden, et system som gjør livet mye enklere og effektivt.

Nivå 5 - Lederskap
Lederskap handler ikke nødvendigvis om å lede andre, men først og fremst lede seg selv. Holde avtaler med deg selv, snakke positivt til deg selv, lage planer og fullføre de. 

Nivå 6 - Bytte ut programmer
Vi alle går med negative programmer, tanker og synspunkter i livet. Evnen til å forandre på dette er kunsten å lære seg. Det finner flere teknikker og metoder for å gjøre dette.

Nivå 7-12 - Lydfiler og tester
Resten av nivåene er kun lydfiler og tester. Dette er for å fortsette integrasjonen av informasjon til underbevisst kompetanse. Når informasjonen kommer seg på underbevisst kompetanse, begynner du å gå på autopilot mot din ønskede livsstil. Du trenger ikke tenke over hva du gjør eller hva du skal gjøre på samme måte lenger.

Underbevisstheten styrer oss 95-98% av dagen, hver dag, hele året!

Det er sånn vi reagerer, responderer, svarer, tenker og gjør ting hver dag. Når dette forandrer seg, vil livssituasjonen din forandre seg også over tid. Ting tar tid, men du må forandre deg, før omgivelsene dine forandrer seg.

Du må tenke, snakke og gjøre andre ting, for at du skal ha andre ting i livet. Du kan ikke fortsette å tenke de samme tankene, snakke om de samme tingene, gjøre det samme og forvente et annet resultat.

Hvordan komme i gang?

Trykk knappen under for å investere i LivsDesign kurset. 
Innloggingsinformasjon bli sendt på e-post.

Litt om Eirik

Skaperen av LivsDesign programmet

Eirik har spesialisert seg på underbevisst programmering. Han mener dette er den raskeste og mest effektive metoden for å forandre seg selv og livet til det bedre.

Vi alle lever på autopilot. Vi gjør, snakker og tenker nesten det samme hver dag!

Det viktigste å forandre først er dine tanker, resten kommer over tid.

Eirik har studert, videreformidlet og praktisert dette i over 8 år.

Han er selv et resultat av sitt arbeid og han har et ønske om å hjelpe så mange mennesker som mulig. Slik at de også kan oppnå fantastiske resultater som hjelper dem til å få den livsstilen de er ment å ha.

Eirik jobber også som personlig trener og er veldig opptatt av sunn kost og riktig bruk av kosttilskudd. Trening og helse er minst like viktig som mental trening. 

Du kan oppnå din ønskede livsstil med kun mental trening, men hvis du ikke har helsa eller kroppen i orden til å nyte det, så blir mye av belønningen din bortkastet.

Det siste Eirik jobber mye med er investeringer. Han kan ikke komme med direkte råd eller anbefalinger, men han mener at ekte økonomisk frihet kommer fra at penger jobber for deg. Penger kommer måned etter måned og du trenger ikke gjøre noe.

Ved å investere i mental trening, fysisk trening, helse og økonomisk frihet, vil du kunne skape deg en fantastisk livsstil over tid.